Glupaci

Dobrodošli na moj blog...

13.05.2006.

Kutak za nepismene

Nas lik Zagor ponovno pokazuje znakove ludila. Covjek nam daje toliko inspiracije da ce jednostavno ovaj blog prerasti u citiranje njegovih gluposti. Inace jedan "intelektualac" koji ima nivo inteligencije Caterpillarovog bulldozera nekada pokusava da bude smijesan. Slijede njegove nove ludarije :)

Billy i društvo osnovali blog kojem su konačno dali ime,koje im zaista i odgovara GLUPACI (inače glupani ali radi prometne promidžbe ostaće opće za sve glupaci)...

Necete nesto ovi zarezi moj Zagore. Tako je to kad zivis u Darkwoodskoj sumi daleko od civilizacije. Kad bi jos umio napisat smislenu recenicu...

Ovaj put se dotični "gospodin" zaista i potrudio pa nije ni izašao van (a petak je) ,ostao je kući(dok sam ja bio na Love Parade-u) ne bi li uspio nešto napraviti ali jedino što je zaista fascinirajuće uradio je to da je konačno ubacio jednu sliku na svoj blog (Bravo Billy care!),najvjerovatnije autoportret nekog iz APWR-a!!!

Pazi na zareze, majka mu stara. Pokusaj negdje staviti tacku. Mozda nisi bio na casovima kad su se ucili znakovi interpunkcije. Gdje rece da si bio? Na Gay pridu, mozda?

U odsustvu našeg glavnog učitelja bosanskog jezika (ili hrvatskog a možda i srpskog),održat ću jedan dopunski čas pravopisa!

Odlicno! Jedva cekamo da nam pokazes kako staviti zarez i tacku na pravo mjesto.

Izgleda da naša antipiramidašica pokušava opet da sakrije svoj nick!?

Svih mi bubnjeva Darkwooda! Jesam li nesto propustio na proslom casu kada smo radili znakove interpunkcije? Druze nastavnice, cemu sluti ovaj upitnik na kraju recenice? Zasto se stavlja iza uzvicnika?

eh krenimo redom:


ha ha ha zaista dokaz (NE)PISMENOSTI ljudi koji ismijavaju piramide!

Ako vec drzis cas gramatike onda mors paziti na veliko slovo na pocetku recenice. Ili je to mozda gramatika za Iroquois-e?

[i]Ej antipiramidašice,koji si broj?
Sjedi! Jedan ko kuća! Štedi svoj pilečiji mozak![/i]

Stavi znak ' kada skracujes rijec. Samo me interesuje sta znaci ovo: "Ej antipiramidašice,koji si broj?"

[i]vaš
Vuk Stefanović Karadžić[/i]

Cek' malo. Zar ne rece da se zoves Zagor?<< 05/2006 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI
-

BROJAČ POSJETA
9432

Powered by Blogger.ba